Elsabethealing.dk

Om mig


Elsabet Ellise Elina Hansen

Mit navn er Elsabet, jeg er født i året 1967.
Jeg er Mor til 3 og bor i Jægerspris med min mand og teenage datter, samt vores 2 skønne hunde.
Udover mit arbejde som healer, er jeg også leder i stor virksomhed. Jeg arbejder dog på at slippe denne funktion noget mere, for at gøre plads til min funktion som healer.

D. 11.11.17 kl. 11 afsluttede jeg min eksamen på Steen Kofoeds healerskole i København.

Mine interesser for den spirituelle og alternative verden var der allerede som barn. Jeg er vokset op med en Mor som er healer, og den alternative verden har altid været en naturlig del af det at være til.
Og med tiden er min interesse kun vokset yderligere for dette. 
Jeg har altid følt der er mere imellem himmel og jord, og at vi som menneske er bygget op med energier. Og at disse energier kan komme i ubalance og derved have en uheldig indflydelse på vores liv.
Og jeg tror på at der kan rettes op på disse ubalancer igen..
Jeg ser healing som et effektivt og indsigtfuldt menneskelig værktøj til at hjælpe andre med deres livsforløb, og de problematikker, der måtte være knyttet til dem.
Jeg har selv haft stor glæde af behandlingerne, og set hvor stor en betydning behandlinger har haft for dem der modtager dem.
Jeg betragter det som en stor gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker til at finde vej gennem deres udfordringer. 
Mit ønske er at hjælpe andre til at finde balancen igen, og få den fulde glæde af det som healing kan gøre ved krop og sind.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken, og ser frem til at hjælpe dig.